Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ingen deadline för Berget och Tinnerholms kontrakt: ”Det är riktigt bra i Malmö”

Foto: Bildbyrån.

MALMÖ. Jo Inge Berget och Anton Tinnerholm har utgående kontrakt i Malmö FF. Ingen av dem har satt en tidpunkt för när framtidsbeslut kommer. 
- Det kan ske imorgon, det kan ske om några månader, säger Tinnerholm.

Listan på utgående kontrakt i Malmö FF har sjunkit från 13 till sju stycken under de senaste två månaderna. Förra veckan skrev Olof Lundh på sin blogg om ryktet att Jo Inge Berget kan förlänga, men norrmannen är diskret om sin framtid. 

- Vi får se vad som händer. Jag säger samma som jag har sagt innan och det är att jag trivs väldigt bra och har det bra, men om det skulle komma något som lockar väldigt mycket och ett steg upp så är det klart jag fortfarande har lust att pröva mig där. Om det inte kommer så är det riktigt bra i Malmö.

Har du satt någon deadline?
- Nej, nu tänker jag spela ut och vinna guld här, sedan får man se. 

Berget blev i söndags pappa till en pojke, Julian, där allt ska ha gått bra. Han missade därmed matchen mot Örebro SK. I och med den hårda anfallskonkurrensen har han dock varit tillbaka som vänstermittfältare. Där är han inte helt nöjd. 

- Det har varit lite fram och tillbaka. Jag har fått några matcher som forward och gjort bra med mål, sedan flytta ut igen på kanten... Han får göra det han vill, men jag gillar mig själv bäst som forward som jag alltid har sagt. 

När det gäller Anton Tinnerholms kontrakt så säger högerbacken att det inte är en påverkande faktor att spelare som Markus Rosenberg och Anders Christiansen förlängde. 

- Det är klart det är en styrkedemonstration för Malmö. Viktigt för klubben. Sedan vad som händer mellan oss, det håller jag. 

- Man får inte tänka på vad andra gör, men för klubben är det riktigt bra. 

Inte heller Tinnerholm har satt något datum för när ett beslut kommer. 

- Det har jag inte. Man får se. Det kan ske imorgon, det kan ske om några månader.

Övriga spelare med utgående avtal är Felipe Carvalho, Erdal Rakip, Oscar Lewicki, Magnus Wolff Eikrem, och utlånade Marko Johansson.


Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-09-12 kl 15:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons