Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ingen fara med DIF-duo - spelar mot Elfsborg

Inte nog med en klar förlust mot Trelleborg - skador på Dembo Touray och Kasper Hämäläinen oroade Djurgården sent i går kväll. I dag kommer dock lugnande besked.

-Jag har svårt att se att det är någon fara. Dembo och Kasper spelar säkert redan i nästa match, säger Djurgårdens sportchef Stefan Alvén till FotbollDirekt.se.

Djurgårdens förlust mot Trelleborg i går förstörde chansen till en Europaplats. Derbysuccén mot AIK innan uppehållet kändes långt borta och tung förlust med 3-1.
Men inte nog med det - skador på två stora namn som Dembo Touray och Kasper Hämäläinen gjorde att matchen hade kunnat bli ordentligt kostsam inför slutomgångarna.
Dembo gick av redan i redan i första halvlek och Hämäläinen i matchslutet.
Därför är det en lättad sportchef i Djurgården som kan konstatera att båda klarat sig från skador och med det lär finnas med mot Elfsborg i helgen.

- Dembo kände sig bra när vi var hemma igen. Han har ju sina onda knän så när han får en smäll så kan det kännas värre än det egentligen är för honom, säger Alvén om Touray.
- Vår läkare bedömer det som att han kan spela redan i nästa match. Det blir inga problem.

Kasper Hämäläinen var blåslagen - på köttigare vis.
Stefan Alvén berättar om en allt annat än vacker syn. Det var inga välpolerade finländska ben efteråt.

- Han hade riktigt fula sår efter dobbar och det gjorde ont för honom.
- Men inga uttänjda ledband eller något sådant. Jag har svårt att tro att det ska vara någon fara med honom. Han spelar säkert nästa match också.


Publicerad 2010-10-18 kl 15:14
Annons
Annons
Annons