Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Ingen Henke bredvid Kienast – skadetrubbel i HIF

Henrik Larsson var enligt Roman Kienast en av anledningarna till att han valde Hesingborg; och idag var det tänkt att österrikaren skulle göra sitt första träningspass tillsammans med Larsson. Men, så blev det inte. Henrik Larsson stod över träningen med en känning i ljumsken.

Skulle Larsson inte komma till spel på måndag är det såklart ett avbräck för HIF som jagar lagen i toppen av Allsvenskan. Och en missräkning för Roman Kienast som hade hoppats på att få kampera ihop med Henke.
- Det var synd att de inte fick chansen att träna ihop, säger HIF-tränaren Bosse Nilsson till Lokaltidningen Helsingborg.

Bosse Nilsson är nu orolig att Henrik Larsson inte kommer till spel mot GIF Sundsvall på måndag. Han påpekar att det ska mycket till för att anfallaren ska missa en match, men att de här smärtorna i ljumsken har gjort sig påminda förr och kommer från de ryggproblem Henrik Larsson lider av till och från.

Förutom att det nu är frågetecken för Henrik Larsson ser det ut som att HIF-tränaren Bosse Nilsson får klara sig utan sin ordinarie högerkant. Både Erik Wahlstedt och Christoffer Andersson lider av vadskador. Wahlstedt missar garanterat nästa match och Andersson ges väldigt små chanser till spel.

Publicerad 2008-08-01 kl 14:32
Annons
Annons
Annons