Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

"Ingen idé att flytta till Örebro och sitta på bänken"

Örebro SK testar den 20-årige mittbacken Michael Almebäck som närmast kommer från Brommapojkarna. Försvararen är ute efter speltid efter två år av sjukdomsbekymmer.

- Örebro känns intressant, men jag vet inte än vad de tycker. För egen del måste jag få speltid. Det kommer väga in i mitt beslut i alla fall, säger han till FotbollDirekt.se.

- Självklart vill jag spela så högt upp som möjligt, men samtidigt är speltid viktigast. De är ingen idé att flytta till Örebro och sitta på bänken.

Men fortfarande vet inte Michael Almebäck om Örebro SK är intresserade av att skriva kontrakt med honom. Försvararen har tränat med klubben hela veckan och kommer göra sitt sista pass med närkingarna på fredag - om inte ÖSK vill se honom i helgens träningsmatch. Michael Almebäck har de två senaste åren lidit av sjukdomsproblem vilket gjort att han inte kunnat spela och träna så mycket som han hade önskat.

- Jag var sjuk i en vecka, tränade en månad och sedan blev jag sjuk i en vecka igen. Så har det hållit på i två års tid.

- Nu använder jag inhalator för astma och det har hjälpt mig, berättar Almebäck.

Publicerad 2009-01-29 kl 13:07
Annons
Annons
Annons