Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

"Inte många i allsvenskan som skjuter hårdare"

Åtvidaberg är på väg att göra klart med nigerianske defensive mittfältaren Etuwe Prince Eboagwu. Han omges av ett gott rykte och kan bli en sensation.

- Jag vill nog påstå att han tillhör de 5-10 som skjuter hårdast i allsvenskan. Han kommer att spela som defensiv mittfältare i Åtvidaberg och många lär nog bli överraskad över hans skott, säger agenten Ninous Toma till FotbollDirekt.se.

Etuwe Prince Eboagwu har spelat i exotiska länder som Azerbajdzjan och Vietnam men enligt agenten är det inga som helst tveksamheter att han håller för spel i Allsvenskan.
- Han har en storlek som kommer att ställa till det för många på mittfältet. Han är 190 cm lång och är perfekt byggd. Spelare som Dulee Johnson och Jorge Ortiz kommer att få springa runt honom om de ska ta sig förbi, säger Toma.

Etuwe Prince Eboagwu kom till Åtvidaberg i onsdags men imponerade så pass mycket att klubbledningen ville skriva kontrakt direkt.
- Vi är mycket nöjda med det vi har sett av honom, säger Mats Karlsson i Åtvidabergs sportgrupp till Östgötacorrespondenten.

Publicerad 2009-12-15 kl 15:49
Annons
Annons
Annons