Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

"Inte så här stort intresse för en spelare på 50 år"

Gais brasilianske anfallare Wanderson öppnar för en fortsättning hos Göteborgsklubben, samtidigt som intresset för honom är större än någonsin tidigare.

13 storklubbar, däribland Chelsea, Feyenoord och Sporting Lissabon finns med över intressenter kring Gais brasilianske anfallare Wanderson.
Inga konkreta kontakter är dock tagna men Gais är smått chockat över det intresse som finns.
- Det här är en helt ny situation för oss. Intresset har inte varit så här stort för en Gaisspelare på 50 år, säger Gais informationsansvarige Tony Balogh till GP.

Gais tränare Alexander Axén gav tidigare under hösten en procents chans att Wanderson skulle spela i Gais också nästa säsong.
Men brassen själv är mer optimistisk än så.
- 50 procent chans att jag stannar i Gais men lika troligt att jag blir utlandsproffs, säger han till Göteborgsposten.

I mitten av nästa vecka återvänder han till Brasilien och därefter återstår det att se om han kommer att dra på sig den grönsvart-randiga tröjan någon mer gång.
- Jag kommer att träna mycket futsal och träna styrka. Mitt mål är självklart att få spela i ett klubblag som är med i Champions League, säger han till tidningen.

Wanderson gjorde 18 mål och noterades också för åtta passningar som renderade i mål och det har förstås gjort honom attraktiv på de flesta marknader. Och han hoppas att något är klart i början på nästa år.
- Den 5 januari är jag tillbaka i Sverige igen och då vill jag att det ska vara klart var jag ska spela 2010, säger han till GP.

Publicerad 2009-11-20 kl 10:07
Annons
Annons
Annons