Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Isak om januariturnén: "Hoppas jag blir uttagen"

Foto: Scanpix

Alexander Isak till landslagets januariturné? AIK:s 17-åring hoppas i alla fall själv att han blir uttagen.
- Självklart skulle det vara kul, säger Isak till Fotbollskanalen.

Under 2016 bjöd Alexander Isak, 17, på tio mål i allsvenskan och hans stora framfart har fångat mångas ögon. Bland annat förbundskaptenen Janne Andersson, som i början av oktober berättade att Isak varit aktuell för att bli uttagen i A-landslaget.

- Han är en jäkla spännande spelare med bra egenskaper trots att han inte är så gammal. Nu kom han med i U21-landslaget men jag skulle ljuga om jag sa att han inte har fladdrat förbi i tankarna för jag tycker att han är en väldigt spännande spelare, sa Andersson då.

En möjlighet för Janne Andersson att titta närmare på Isak i den blågula dressen är att plocka ut anfallaren i landslagstruppen till januariturnén i vinter. Isak själv säger sig dock inte tänka särskilt mycket på den landslagssamlingen.

- Jag vill inte spekulera för mycket i framtiden, vi får helt enkelt se, säger talangen.

Men att Isak gärna åker med på turnén råder det ingen tvekan om.

- Självklart skulle det vara kul att komma med. Det är klart jag hoppas på det, jag hoppas ju på det mesta. Men som sagt vill jag inte prata för mycket om framtiden.

En eventuell flytt till en annan klubb i vinter skulle dock kunna stoppa AIK-anfallaren från att ha möjligheten att åka med på januariturnén. Den hålls i Abu Dhabi, Förenade Arebemiraten, den 3 till 12 januari.

Publicerad 2016-11-19 kl 08:00

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER