Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

”Isak” övertalade Kim: ”Såg hur kul han hade”

Foto: Bildbyrån

Kim Källström hade inga planer på att avsluta karriären i allsvenskan. Men Andreas Isaksson fick mittfältaren på andra tankar.
- Han ringde och sa typ bara: "Ska du inte komma hit?", säger Källström till Dif-TV.   

Nu står det äntligen klart att Kim Källström återvänder till Djurgården och allsvenskan. Mittfältaren hade inte planerat att avsluta karriären i ligan som han lämnade för 13 år sedan - men bästa kompisen Andreas Isaksson fick honom på andra tankar. 

- Han ringde och sa typ bara: "Ska du inte komma hit?" och sen snackade vi inte om det på ett tag. Men det är klart att han har spelat in en hel del i beslutet, säger Källström som är nöjd över att vara på svensk mark igen.

- Jag hade aldrig riktigt haft tanken att jag skulle tillbaka till allsvenskan, jag hade tänkt att jag skulle avsluta utomlands. Men då i somras när Andreas flyttade hem och jag såg hur kul han hade, då tänkte jag att det kanske inte var så dumt ändå. Det var en tanke som grodde lite under hösten. Till slut kände jag att det är det här jag vill. 

Sportchefen Bosse Andersson säger till Fotbollskanalen att värvningen "är som en dröm som går i uppfyllelse".

- Vi känner stolthet att vi har gjort ett bra jobb och att Kim och Isak känner att djurgården är på gång, säger Andersson.

Publicerad 2017-02-10 kl 12:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons