Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
27v

Ishizaki hamnade i dispyt efter mardrömsmatchen: "Vet vem det är"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Elfsborg föll stort mot Häcken efter två självmål på Bravida Arena.
Efteråt hamnade Stefan Ishizaki i diskussion med flera Elfsborgfans. 
- Några av dem kommer ångra vad de sagt, säger han till Aftonbladet

Elfsborg har fått en tuff start på allsvenskan och föll under måndagskvällen med 0-5 mot Häcken efter två självmål på Bravida Arena. Stefan Ishizaki, som spelade från start för Boråslaget, stod för det andra självmålet och var efter matchen en av flera spelare som gick bort till bortasektionen för att prata med de tillresta Elfsborgsupportrarna.

- Det är klart att det inte är roligt en del av grejerna de säger. Samtidigt, det är inte vår bästa match och de lägger sin själ och hjärta för att stötta oss i vått och torrt. Det är bara att suga upp det de säger, säger Ishizaki till Aftonbladet.

- Jag tror några av dem kommer ångra vad de sagt i morgon. Det är för att de brinner för oss, för vår klubb. Det gör vi också, men vissa ordval och så där är olyckligt, fortsätter han till tidningen. 

Enligt Aftonbladet fick Ishizaki efteråt motta ett slag av en supporter, vilket mittfältaren själv därefter dementerade på Twitter. 

- Det kommer jag ta med honom för jag vet exakt vem det är. Det är det som är bra och dåligt med en storstad. Här vet alla vem alla är, säger han till tidningen. 

"Det var inget slag. Någon petade på mig. Det var ingen fara. Tråkigt att media försöker att blåsa upp det här", skriver han på Twitter. 

Se höjdpunkterna i spelaren ovan. 

Publicerad 2018-05-14 kl 22:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons