POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

"Ishizaki kan komma att lånas ut"

Stefan Ishizaki har problem att platsa i Elfsborg just nu. Bänkad för andra matchen i följd.
- Han kan mycket väl komma att lämna Elfsborg till sommaren, tror en av landets ledande experter.

Niklas Hults och Johan Larssons framfart i Elfsborg håller en rutinerad mittfältare som Stefan Ishizaki på bänken just nu. Och frågan är hur länge "Ishi" står ut med att vara bänkad. Idag visar han själv missnöje i en intervju med BT. Radiosportens expert Ralf Edström menar att situationen inte får hålla i sig för länge.

- Jag gillar Ishizaki men det här ungtupparna har gjort det bra. Ishi har kvaliteter men det är tufft för honom just nu och framförallt tror jag det är jobbigt mentalt, säger Edström.

Fortsätter Hults och Larssons succé också under fortsättningen av vårsäsongen tror Edström att Ishizaki kommer att lämna Boråsklubben.
- Ja. Han kan mycket väl bli utlånad och det är säkert många lag som vill låna honom. Jag tror han själv vill bli utlånad om det här fortsätter och Elfsborg tjänar inget att ha honom på bänken.

- Det kan ju finnas en chans att han blir utlandsproffs för jag tror inget av de allsvenska lagen har möjlighet att köpa loss honom.

Ishizaki har haft vissa problem med skador och det är dessa som har satt lite käppar i hjulet för mittfältaren. Under hans frånvarotid har både Johan Larsson och Niklas Hult slagit igenom och därmed knuffat Ishizaki längre ned i hackordningen.
- Kantspelet har ju blivit såpass viktigt idag och de här unga spelarna känner ingen rädsla. Går de bort sig en gång, så försöker dem igen tills de lyckas.

- Ishi kommer ju att få lite press på sig att han måste prestera när han kommer in. Vi får se hur han kan hantera det. Form är dessutom en färskvara.

Publicerad 2011-04-29 kl 16:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå