POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Ishizaki på väg att ge upp proffsdrömmar?

Är Stefan Ishizaki på väg att ge upp en proffskarriär? Elfsborg uppges i alla fall vara i färd med ett kontrakt fram till 2015.

Elfsborgs Stefan Ishizaki, 27, kan vara på väg att bestämma sig för Borås för gott. Ett nytt kontrakt uppges nu vara på gång - ett avtal som skulle gälla fram över säsongen 2014, enligt Borås tidning.
– Jag har fått indikationer där åt, säger Ishizaki till tidningen. Borås tidning redogör för Elfsborgs planer som bygger på tre nya år till det kontrakt som går ut 2011.

Redan i augusti fördes förhandlingar i samband med att Rosenborg visade intresse. – Vi har diskuterat upplägg och kontraktslängd. Men det mesta är färskt och jag vet inte riktigt vad det slutar. Men vad jag förstår ska Andreasson (Stefan) träffa styrelsen och försöka få dem med ombord, säger Ishizaki.

Ishizaki är smickrad över Elfsborgs planer. Men han har långt i från bestämt sig. – Jag tycker att det visar klubbens ambitioner. Positivt är att man känner en trygghet för flera år framåt. Negativt är att man låser upp sig på ett annat sätt. Men jag har ännu inte sett något kontrakt på bordet, varför det egentligen är svårt att utveckla resonemanget. Men det känns intressant på förhand.

Stefan Andreasson:
– Jag kommenterar inga kontraktsförhandlingar, i alla fall inte i det här läget.

Publicerad 2009-10-14 kl 12:34
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå