POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Ishizaki sågar domaren: ''Första målet är mitt''

TRELLEBORG - ELFSBORG
Elfsborg lyckades via två självmål av Trelleborg besegra hemmalaget med 2-0. Men det första självmålet, där gästernas Stefan Ishizakis frispark skarvades i mål av en trelleborgare, tyckte han var hans.

- Min frispark går ju på mål och skarvades bara in i nätet av Mattias Thylander, säger han till FotbollDirekt.com.

Målet dömdes till självmål av domaren Åke Andreasson. - Det får stå för honom, tyckte Ishizaki, som trots det kunde glädjas åt segern.

- Vi var riktigt bra i första halvlek och grundlade segern där. Vi kunde och borde ha gjort fler mål men det räckte.

Efter Ishizakis frispark, som skarvades i mål av Mattias Thylander, var det återigen dags efter en halvtimmes spel för nästa olyckliga hemmaspelare.

Gästernas Johan Karlsson slog ett lågt inlägg som hemmalagets mittback Yousef Fahkro olyckligt styrde in i mål, otagbart för Johan Dahlin.

Trelleborg hämtade sig aldrig efter självmålschocken och hade varken kraften eller förmågan att störa Elfsborg nämnvärt. I andra halvlek kunde gästerna kontrollerat spela på resultatet och bärga tre poäng hem till Borås. Trelleborg får trots det beröm av Ishizaki.

- De försöker spela fotboll i alla fall. Tidigare har ett besök på Vångavallen inneburit mycket långbollar och inte allt för roliga matcher. Men sista tredjedelen kom Trelleborg ingenstans.

Det har funnits en del proffsrykten kring Elfsborgs mittfältare, och risken finns att en övergång kan bli verklighet i sommar.
- Kommer det ett bra bud så kommer jag fundera. Men annars har jag det väldigt bra i Elfsborg. Vi spelar bra och är med i toppstriden så jag stannar gärna även i höst.

Trelleborg - Elfsborg 0-2 (0-2)
Målen: 0-1 (13) Självmål, 0-2 (29) Självmål
Varningar: TFF: Michael Mensah, Paulino, IFE: Fredrik Berglund
Domare: Åke Andreasson
Publik:

Publicerad 2008-05-08 kl 00:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå