Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Isländska beskedet - Gunnlaugsson går inte till Bajen

Foto: Scanpix

Ingen Höskuldur Gunnlaugsson till Hammarby.
Det meddelar yttermittfältarens klubb Breidablik.
- Affären blev inte av, säger tränaren Arnar Grétarsson till fotbolti.net.

Hammarby har i vinter varit intresserat av den isländske yttermittfältaren Höskuldur Gunnlaugsson, 21. Breidablik-spelaren, som blev utsedd till isländska ligans bäste unge spelare 2015, var till och med på besök i Stockholm för att bekanta sig med Bajen i mitten av oktober.

Men nu står det klart att det inte blir någon övergång till Hammarby för Gunnlaugsson. Det slår i alla fall Breidabliks tränare Arnar Grétarsson fast i ett radioprogram av fotbolti.net.

- Affären blev inte av och de skrev kontrakt med en annan isländsk spelare från samma agentur (Arnor Smarason). Det var svårt för honom (Gunnlaugsson), för hans huvud var redan i Sverige på ett sätt. Och när huvudet är på ett annat ställe och kroppen fortfarande är kvar hos oss är det svårt att prestera på bästa sätt och jag förstår det, säger Grétarsson i radioprogrammet.

- Nu börjar han acceptera att den här övergången inte blev av och att vi måste fortsätta köra på. Det handlar helt och hållet om hur du tacklar besvikelsen, fortsätter tränaren för fotbolti.net.

Något som gör det problematiskt för Hammarby att värva utländska spelare är att man har tio utländska spelare i truppen just nu och i en matchtrupp får det bara finnas nio utländska spelare. För att inte räknas som utländsk spelare måste man ha varit registrerad hos en svensk klubb i tre år mellan 12 och 21 års ålder.

Publicerad 2016-02-24 kl 09:37
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons