POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Israeler fortsätter jaga Blåvitt-back

Tidigare har Maccabi Haifa fått nobben när det gäller att värva en av IFK Göteborgs ordinarie försvarsspelare. Men israelerna ger inte upp och väntas komma in med ett nytt bud.

Det är den isländska tidningen Morgonbladid som tillsammans med fotbollssajten fotbolti.net skriver om att Maccabi Haifa har fortsatt intresse för IFK Göteborgs isländske försvarare Ragnar Sigurdsson.
Tanken var att studera islänningen i Islands landskamp mot Israel I Tel Aviv i veckan men Sigurdsson har insjuknat och har tvingats lämna återbud till landskampen.

IFK Göteborgs sportchef Håkan Mild säger till sportsday.se att det tidigare funnits intresse från Maccabi Haifa men att budet var för lågt.
Den tidigare prislappen uppges ha varit på runt 20 miljoner kronor men när Sigurdsson nu bara har ett år kvar på kontraktet lär den vara betydligt lägre med tanke på att han kan lämna klubben gratis efter nästa säsong.

Men IFK Göteborg lär inte släppa Sigurdsson utan strid, då han är den mest namnkunnige försvararen laget förfogar över i dagsläget. Intresse finns dock från Blåvitts sida att värva Mikael Antonsson från FC Köpenhamn men väntas där få en hård match från Elfsborg kring dennes namnteckning.

Publicerad 2010-11-15 kl 14:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå