POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

J-södra kan andas ut - får ny dispens: "Glädjande för oss"

Foto: Bildbyrån.

J-Södra kan andas ut.
Förbundet beviljar klubben ny dispens för Stadsparksvallen.
- Positivt och glädjande besked för oss, säger klubbens ordförande Mats Tidstrand till J-Nytt.

Jönköpings kommun klubbade i slutet av januari igenom beslutet att bygga en ny arena vid Jordbrovallen. Tanken är att den nya arenan, som ska rymma 8000 åskådare, ska stå klar 2019 eller 2020.

Men samtidigt som man fått klartecken för en ny arena har man stått utan någon dispens för Stadsparksvallen för kommande säsong. Men nu har förbundet kommit med glädjande besked för klubben; ny dispens är beviljad de kommande tre säsongerna.

- Jag har inte läst förbundets svar i detalj utan har fått beskedet muntligt. Men det var förstås ett positivt och glädjande besked för oss, säger klubbens ordförande Mats Tidstrand till J-nytt.

Den nya arenan kommer förmodligen att få konstgräs.

- I det lokalprogram som är framtaget i detta läget är det konstgräs som är inritat. Det är naturligtvis inte vårt huvudönskemål, men vi har förståelse för att man projekterar med konstgräs, men utifrån det sportsliga är det inte det vi önskar, sa Tidstrand i samband med arenabeslutet.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-03-07 kl 20:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå