POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

J-Södra stöttar Livs minnesfond: "Han var en stor förebild"

Foto: Bildbyrån.

Stefan Liv omkom tragiskt i en flygolycka.
Nu inleder J-Södra ett samarbete med initiativet "Ett liv".
- Han var och är fortfarande en stor förebild för våra ungdomar runt om i landet, säger lagkaptenen Tommy Thelin till klubbens hemsida.

Det var i september 2011 som ishockeymålvakten Stefan Liv tragiskt gick bort i en flygolycka i Ryssland. Liv, som representerat Jönköpingsklubben HV 71, sörjdes av hela idrottssverige och har hedrats som en av svensk hockeys stora profiler.

Efter hans död uppfördes en minnesfond där tanken är att pengarna ska gå till barn och ungdomar i olika idrottsföreningar.

Nu väljer fotbollsklubben Jönköpings Södra inleda ett samarbeta kring projektet "Ett liv". I samband med klubbens hemmapremiär mot Halmstad kommer man att kunna köpa armbandet ”Ett liv” där pengarna går till fonden och till J-Södras ungdomsverksamhet.

- Stefan var engagerad i idrotten i Jönköping och var alltid intresserad av att diskutera fotboll och hur vi skulle få ett allsvenskt lag i bygden. Han var och är fortfarande en stor förebild för våra ungdomar runt om i landet. Så kan vi ära hans namn, samtidigt som vi bidrar till att utveckla idrotten för våra ungdomar runt om i Sverige, så tycker jag detta är ett väldigt bra initiativ, säger Tommy Thelin, kapten J-Södra.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-03-30 kl 18:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå