Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Jacobson prioriterar läktarbråken före ny arena: "Nu ska skiten bort"

Djurgården fick en ny ordförande på onsdagskvällen. Tommy Jacobson tar över ordförandeklubban och har uppdraget klart för sig.

- All skit på läktarna ska bort. Det är viktigare än arenafrågan, säger Jacobson till Aftonbladet.

Tommy Jacobson blev framröstad till ny ordförande i Djurgården fotboll i ett extrainsatt styrelsemöte på onsdagskvällen.
Han har sedan tidigare en uttalad agenda om vad som ska ske med Djurgården, där han bland annat ska tillföra ett stort ekonomiskt tillskott på bland annat 25 miljoner kronor för att dels reda upp klubbens ekonomi och dels satsa på spelarförstärkningar.

- Det finns de som är djupt oroande. Men det var ett demokratiskt val, så alla står så klart bakom det. Man varför hålla ett val om man inte har något val, för den sittande styrelsen erbjöd ju inget alternativ, säger supporterklubbens Järnkaminernas ordförande Magnus Öhrman till tidningen.

En organisation ska nu tillsättas, där Ingvar "Putte" Carlsson har fått ett uppdrag att sätta samman en ny sportslig organisation och redan 20 november ska han presentera sitt förslag.

Tommy Jacobsson inleder arbetet direkt med att ta itu med de problem som finns och prio ett är att få bukt med de störande element som finns på läktarna i samband med matcherna.
- All skit på läktarna ska bort, det är en viktigare fråga än arenafrågan. Vi måste lösa det, annars löser andra det åt oss och då blir det staket och burar och det vill ingen. Vi i styrelsen kommer vara jävligt tuffa men skadar man klubben ska man också ställas till svars, säger Jacobson.

FOTBOLLDIREKT.SE

Publicerad 2009-11-12 kl 11:13
Annons
Annons
Annons