Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

''Jag räknar kallt med att Ranégie blir såld''

Inga bud. Inga spioner på plats mot Djurgården senast - men Häckens sportchef är övertygad om att Mathias Ranégie försvinner.

- Ja, jag tror det. Jag räknar nästan kallt med att det kommer att komma ett tillräckligt bra bud på Mathias, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson till FotbollDirekt.se.

Dubbla mål mot Djurgården senast och Mathias Ranégie är på väg mot 20-målsstrecket.
Men med åtta dagar kvar av transferfönstret finns inga bud på den allsvenske skyttekungen och dessutom tomt med utländska spioner mot Djurgården senast.

Men trots det och trots att fem månader gått av säsongen utan utländsk respons så överraskar Häckens sportchef Sonny Karlsson med att se Ranégie som förlorad och tror att en smäll är på gång i en elfte timme i form av ett utländskt bud på stjärnan.

- Jag vet ju ingenting mer än jag säger, men det är en känsla jag har. Ja, jag tror det, så bra som han har gjort, det är klart att någonting borde hända, fortsätter Häcken-basen och förtydligar:

- Man ska komma i håg att de allra flesta övergångar sker sista två dagarna av transferfönstret. Titta på när vi i sista stund värvade Rene Makondele i fjol.

Du är överraskad över att intresset inte är större?

- Ja, det är jag.

Det är inte så att ni har satt priset för högt på honom?

- Men vi har ju inte ens ett pris på Mathias, det existerar inte, därför att vi har inte hamnat i den situationen att vi behövt sätta ett pris på honom.

Men enligt vad FotbollDirekt.se erfar vill Häcken ha i storleksordningen 12-15 miljoner för 27-åringen. Rena rea-priset för en spelare som jämförs med Alexander Gerndt, Teteh Bangura och Tobias Hysén.
Sifferspekulationen möter Häckens sportchef med nollställt ansiktsuttryck.

- Alla summor som har nämnts så här långt är bara spekulationer och ingenting annat.

Publicerad 2011-08-24 kl 14:56
Annons
Annons
Annons