POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

''Jag ska fundera på situationen''

Joakim Sjöhage kom tillbaka till Elfsborg för att få mer speltid.20 omgångar senare har det inte blivit mer än tre matcher från start.

- Det är klart jag är besviken. Jag hade stora förväntningar när jag kom hit, men sedan har det väl inte blivit som jag tänkt mig, säger Sjöhage till FotbollDirekt.se.

2007 lämnade Joakim Sjöhage Elfsborg för att få mer speltid. Valet föll på norska Brann och anfallaren signerade ett kontrakt som sträckte sig till och med 2010. Men den tuffa konkurrensen såg till att Sjöhage inte fick mer speltid än två inhopp och en match från start. 2008 är han tillbaka i Borås - på lån - men förutsättningarna har inte förändrats.

- Jag har inte spelat kontinuerligt på tre säsonger nu. Jag spelade tre matcher från start i våras och gjorde mål mot AIK, då kändes det riktigt bra, men sedan kom de andra anfallarna tillbaka och då fick de spela istället, säger 21-åringen.

Hur länge kan du vara kvar i klubben utan att spela kontinuerligt? - Det får jag ta efter säsongen. Jag har kontrakt med Brann i två och ett halvt år till. Men vi får sätta oss ned under vintern och fundera över framtiden, det är klart att jag måste spela, svarar anfallaren.

- Men jag vill ju inte tillbaka till Brann egentligen, jag vet hur stor konkurrensen är där, så det vore väl kanske inte en så smart idé.

Sjöhage är besviken över situationen och har inte fått någon förklaring av tränaren Magnus Haglund till bristen på speltid. Men det är ingenting som stör anfallaren.

- Nej, jag vet vad som gäller. Han har väl anfallare som han tycker är bättre, det är inte svårare än så och det accepterar jag. Det är upp till mig att bevisa motsatsen, säger Sjöhage.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-09-04 kl 15:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå