Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

”Jag vill spela boll, det blir för mycket Hawaii”

0-1 mot AIK ser hedersamt ut på papperet för bottentippade Syrianska. Men mittfältsstjärnan Sharbel Touma är allt annat än nöjd: "Vi ska kunna ta tre poäng här".

 

Efter en stark inledning har Syrianska nu två tunga förluster i rad. Stortorsk mot nykomlingen Sundsvall i torsdags och i dag ny förlust, men i en match där Södertäljeklubben var mer nederlagstippad. Sharbel Touma är inte alls nöjd efter 0-1 mot AIK.
- Jag tycker inte att AIK levererar som de brukar och vi borde kunna göra det här mycket bättre. Hade de presterat bättre hade det kunna bli mer, för vi gör ingen bra match alls. Vi har en bra period efter deras ledningsmål, men sedan börjar vi slå långbollar och jag förstår inte varför, säger en besviken Sharbel Touma till FotbollDirekt.se.

Kommer det av en desperation att kvittera, att man börjar slå långt när klockan tickar?
- Ja, kanske smyger det sig in undermedvetet hos folk, jag vet inte. Jag kan inte säga hur andra fungerar, att det är det som gör att vi tappar spelet. Men jag tycker inte om det, jag vill spela boll. Det blir för mycket Hawaii. Vi har ett bra spel i oss och när vi försöker kombinera med kortpassningsspel som stundtals i första halvlek, ja då får vi möjligheter att hota dem.

Hur pass mycket ska ni ha att säga till om framåt mot ett erkänt försvarsstarkt AIK?
- Mycket mer än så här, jag tycker att det finns stora möjligheter att straffa dem. Det spelar ingen roll om de har ett bra försvar, här hemma ska vi vara svårslagna för alla lag. Jag tycker absolut att vi ska kunna ta tre poäng här.

Touma stod för mycket av det som hände framåt i Syrianska, precis som i premiärsegern mot IFK Göteborg. Men han har svårt att glädja sig att en stark allsvensk inledning för egen del.
- Det har känts bra hittills, men det spelar ingen roll när vi förlorar. Det är tre poäng vi vill ha.

 

Publicerad 2012-04-15 kl 18:43
Annons
Annons
Annons