Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Jagas av Barca - kan gå till Sunderland

Robert Mirosavic uppges intressera både Barcelona och Real Madrid. De kan dock snuvas på talangen av Sunderland.

– Vi vill att spelarna ska bli bra här och bidra i A-laget och så tror jag nog att de flesta klubbar resonerar, säger Helsingborgs ungdomsansvarige Hans Carell.

Han har tidigare provtränat med Arsenal och i spansk media pratas det om Barcelona och Real Madrid. Dessutom ryktas Manchester City vara intresserade. Men Robert Mirosavic ser nu ut att hamna i Sunderland.

Helsingborgs 16-årige supertalang provtränade nyligen med Premier League-klubben och enligt eurosport.se vill man nu köpa loss anfallaren.

– Jag kan inte kommentera det eftersom vi inte har hört något från klubben. Är det så så får de höra av sig, säger HIF:s ungdomsansvarige Hans Carell till sajten.

Men Helsingborg vill inte släppa sin talang.

– Vi vill att spelarna ska bli bra här och bidra i A-laget och så tror jag nog att de flesta klubbar resonerar. Vi har inte som målsättning att utbilda spelare och sälja de vidare.

Eurosport.se hävdar också att Västerås 17-årige kantspringare, Linus Sjöberg, är aktuell för Sunderland. Talangen, som fått speltid i superettan i år, har tidigare nobbat Manchester United för att stanna i VSK.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2011-11-07 kl 23:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons