James Keene knäskadad - fördes till sjukhus

James Keene och Daniel Sjölund utgick med skador när Djurgården förlorade med 2-3 mot GIF Sundsvall.
Värst såg det ut att vara med Keene som fördes till sjukhus med ett skadat knä.
- Hoppas att det inte är någon fara, säger Magnus Pehrsson.

Djurgården föll tungt mot GIF Sundsvall. Inte nog med att laget förlorade med 2-3. Daniel Sjölund skadade foten och James Keene fick en ordentlig smäll på sitt ena knä.

Enligt Djurgårdens Joel Riddez, som var expertkommentator i DIF-TV, verkade det inte vara någon större fara med Sjölund. Då såg det ut att vara betydligt värre med Keene som fördes till sjukhus med ett bandagerat knä.

- Jag hoppas att det inte är någon fara med någon, säger Djurgårdens manager Magnus Pehrsson till DIF-TV.

James Keene skadade sig i slutet av matchen. Då stod det 2-2. Innan dess hade Joona Toivio gett Djurgården ledningen efter bara två minuter på straff.

Efter 35 minuter fick Ari Freyr Skúlason visa att han också är en bra straffläggare. Den isländske mittfältaren placerade säkert in 1-1.

Sundsvall kom igång efter kvitteringen och Daniel Sliper höll sig framme på en målvaktsretur och gjorde 2-1. Men bara minuten senare var det Djurgårdens tur att kvittera genom Christer Youssef. Efter ett fint förarbete av James Keene drog Youssef upp bollen i krysset.

I mitten av den andra halvleken var Keenes olycka framme. Han fick ett fint läge att ge DIF ledningen - men kolliderade med Sundsvall-målvakten Oscar Berglund. Engelsmannen låg länge och vred sig innan han fick hjälp av planen.

I slutet av matchen gjorde Sundsvall 3-2 genom Johan Eklund.

- Det är naturligtvis jävligt dåligt att släppa in tre mål. Det såg lite billigt ut, säger Magnus Pehrsson.

- Det är ingen jättebra prestation. Det är jävligt tungt att förlora och att släppa in tre mål.

Publicerad 2012-02-17 kl 18:18