Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Jan Banan testar med Gais - Nannskog: "Det är humor i den killen"

Gais söker anfallare inför kommande säsong. Nu bjuder klubben in Stabaeks Jan Banan.
- Det är humor i den killen, säger Daniel Nannskog till fotbollskanalen.se.

Jan Banan Tømmernes, 23-årig anfallare från norska Stabaek är ett potentiellt nyförvärv som ska visa upp sig för GAIS innan laget går på semester den 29 november.

- Killarna i laget trodde att jag skämtade när jag sa att Jan Banan ska komma hit, säger tränare Alexander Axén till nyheter24.

Hans lagkamrater i Stabaek erbjöd Jan 10 000 kronor om han lade till Banan i sitt namn och 23-åringen tvekade inte. Namnet är numera bokfört och han heter offciellt Jan Banan.

- Vi var tio stycken som slog vad med honom och tvingades pynta upp. En vacker dag kom han bara till träningen och viftade med passet. Mycket riktigt: Där stod det Jan Banan, säger Stabaek-svensken Daniel Nannskog till fotbollskanalen.se.

I år har det blivit 13 matcher från start, tolv som inhoppare och sex mål för Jan Banan i Tippeligan. Daniel Nannskog tror att förutsättningarna för en lyckosam sejour i Gais och allsvenskan finns där.

- Han har absolut kvaliteter, lite självförtroende på det så ska det säkert kunna bli bra. Det tror jag verkligen, säger Nannskog.

- Och som alla förstår är det en härlig kille vi snackar om. Gott om humor i honom. När vi besöker andra arenor i Norge har flera speakers till och med börjat annonsera: "Och in kommer nummer 27: Jan Banan".

Klart är åtminstone att Gais söker spelare på just norrmannens position.

- Prioritet ett nu är att hitta två toppar, säger Axén. Vi har några som är inbjudna att provspela och jag tittar på ytterligare några namn som i så fall är spelare som inte behöver komma hit och visa upp sig först, säger Alexander Axén.

Publicerad 2010-11-17 kl 22:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons