POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
5v

Jansson irriterad på Genoa i Tankovic-affären: ”Deras agerande känns inte speciellt professionellt”

Foto: Bildbyrån

Muamer Tankovics flytt till Genoa kan bli stoppad.
Hammarby har fortsatt inte hört något från den italienska klubben, som bytt sportchef i veckan.
- Deras agerande känns inte speciellt professionellt, säger Bajens sportchef Jesper Jansson till Sportbladet.

Under landslagssamlingen i november rapporterade Sportexpressen att Muamer Tankovic var på väg till en Serie A-klubb och att en affär skulle presenteras veckan efter. Senare menade Sky Sports Italia att klubben som Tankovic skulle gå till var Genoa, något som han själv också bekräftade efter Sveriges match mot Färöarna den 19 november.

- Det är ett väldigt stort intresse. De har hört av sig till Hammarby, och gett ett bud till Hammarby. Det känns som att det kan bli av, sa han till Expressen.

Efter det var Tankovic ett par dagar senare nere i Italien och genomförde en läkarundersökning, vilket en video från Sky Sports-journalisten Marco Bovicelli på Twitter visade. Men sedan har det har varit tyst och i början av förra veckan menade Hammarbys sportchef Jesper Jansson att han inte visste vad som hände.

- Vi väntar på Genoa. Vi har inte hört någonting. Där ligger vi nu, sa Jansson till Fotbollskanalen och kunde inte heller svara på varför övergången drog ut på tiden.

Efter det har det gått ytterligare en vecka, men ännu har Hammarby inte hört något ytterligare från Genoa.

Genoa har under tiden även bytt sportchef, från Stefano Capozucca till Francesco Marrucco. Enligt Tuttosport trädde Marroccu in på posten först i fredags, men han ska också ha stoppat övergången för Tankovic då han gärna vill se att klubben värvar Krzysztof Piatek, som tidigare spelat i klubben.

Jepser Jansson är minst sagt missnöjd med hur Genoa har hanterat affären.

- Vi har gjort alla våra delar, men deras agerande känns inte speciellt professionellt, säger sportchefen till Sportbladet.

Jansson menar att han har kontaktat Genoa, men att de inte har svarat alls. Vad som händer nu är minst sagt osäkert.

- Vi har inget behov av att sälja honom och ser det som en fördel för både honom och oss om han blir. Mujo siktar mot EM med landslaget och vi ska spela både i allsvenskan och i Europakval, säger Jansson.

Tankovics kontrakt med Hammarby går ut i sommar.

Publicerad 2019-12-08 kl 11:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå