Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
45v

Jansson om selfien med Rosenberg: "Ett fint moment i mitt liv"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

SOLNA. Pontus Jansson tog plats i bortaklacken när Malmö FF avslutade vårsäsongen med att slå J-Södra. Efteråt firade landslagsbacken med en selfie med vännen Markus Rosenberg.
- Det var ett fint minne. Mackan har en viktig del i min karriär, säger Jansson.

Pontus Jansson lämnade Malmö FF 2014. Men mittbackens hjärta klappar fortfarande starkt för Skåne-klubben. När den allsvenska serieledaren avslutade vårsäsongen borta mot Jönköpings Södra åkte Jansson upp med ett kompisgäng och tog plats i klacken.

- Det var jäkligt kul, det var längesedan. Det var mer känslan som gjorde det. Jag åkte dit med tio personer i en minibuss och satt och kröka hela vägen upp, det var mer det som var det roliga med det hela. Det var jäkligt fint alltså, säger Jansson.

Efter Malmö FF:s 2-1-seger firade Jansson med att ta en selfie tillsammans med Markus Rosenberg.

- Den var jäkligt fin faktiskt. Det var ett fint minne, ett fint moment i mitt liv. Mackan har blivit en bra vän för mig och innan det var han en spelare som jag såg upp till och han tog hand om mig, eller vi hjälptes väl åt under tiden vi var i Malmö och sedan har han ändå varit ute i Europa och han har kommit med råd och tips. Vi träffas alltid när vi har tillfälle och Mackan har en viktig del i min karriär.

Aftonbladet: Hur var reaktionerna när du dök upp i klacken?
- Det var lite speciellt såklart, man kanske inte kunde stå och skrika.. Eller jag sket egentligen i vilket, jag körde mitt riktiga jag. Men man kände lite blickar och sådär. Men jag tror mer att det var uppskattat från alla håll. Jag gjorde det inte av någon speciell anledning för att det skulle se bra ut eller utan det var verkligen menat att jag ville vara där för att jag trivdes och åkt upp med vännerna och haft en riktigt rolig dag. Det var inte menat som att det skulle se bra ut, utan det var verkligen menat från mitt hjärta.

Se höjdpunkterna från MFF:s seger mot J-Södra i spelaren ovan.

Publicerad 2017-06-08 kl 07:44

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER