Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Janssons besvikelse mot Zlatan: "Det svider väldigt mycket"

Zlatan Ibrahimovic är ny delägare i Hammarby.
Ett besked som tog hårt på Pontus Jansson.
- För mig har Zlatan varit en förebild sedan jag var liten. Nu har han tappat en stor del av det med det här, säger Jansson till Sportbladet.

Onsdagens nyhet om att Zlatan Ibrahimovic går in som ny delägare i Hammarby har retat upp många med känslor för Malmö FF. Bland dem finns Pontus Jansson. Landslagsbacken har en stark bakgrund i föreningen och påtalar ofta sin kärlek för MFF. Nu berättar han om den stora besvikelsen som infann sig när han fick beskedet om Zlatans engagemang i Hammarby.

- För mig har Zlatan varit en förebild sedan jag var liten. Nu har han tappat en stor del av det med det här. Det är tråkigt. Zlatan var en av Malmös söner, säger Jansson till Sportbladet.

- Det är hans uttalanden som svider mest i mina öron och även i andras tror jag. Att han ska göra Hammarby störst i Skandinavien och de sakerna.

ANNONS

På frågan vad Malmö Stad ska göra med Zlatans staty svarar Jansson:

- Jag har ingen aning. Jag har sett bilderna från kvällen. Det finns många olika grupperingar och det är tråkigt när det blir så här. Jag försvarar inte de värsta påhoppen. Samtidigt förstår jag att många är besvikna. Det svider väldigt mycket när en person som Zlatan med så stark anknytning till en stad och ett lag väljer något annat. Man behöver inte vara hjärnforskare för att förstå den frustrationen.

Publicerad 2019-11-28 kl 07:44
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto