Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Jasmin mot Djurgården? – ”Mullrar ordentligt”

Malmö FF reser till Stockholm med nästintill samma trupp som mot Kalmar. Det finns dock en skillnad.
- Jasmin Sudic tillkommer. Vi reser upp till Stockholm med 19 spelare, säger tränare Rikard Norling till Skånskan.

 

Det var inte allt för länge sen som det rapporterades om att mittbacken Jasmin Sudics comeback inte skulle komma förrän efter sommaruppehållet. Rehabiliteringen har gått snabbare än väntat och redan till kvällens match mot Djurgården är han aktuell för spel.
- Egentligen var han redo för truppen redan innan, men nu tyckte vi att det var dags. Jasmin har börjat mullra riktigt ordentligt, konstaterade Rikard Norling för Skånskan.

Nu ökar konkurrensen även på mittbackssidan. Till förra matchen kom Ivo Pekalski tillbaka och gav Rikard Norling ytterligare ett namn att välja på. Nu när Jasmin Sudic är tillbaka finns det fyra mittbackar att välja mellan, något som dock inte verkar bekymra Norling så mycket som förra matchen tog sin första trepoängare med mittbacksparet Daniel Andersson och Pontus Jansson.
- Vi jobbar vidare för att utveckla det som var bra mot Kalmar, och Danne (Daniel Andersson) är med i truppen. Han var bra senast, inte omöjligt att han spelar, säger Norling till Skånskan.

Vad gäller alternativen på mittfältet så var som bekant Ivo Pekalski tillbaka senast mot Kalmar och det med besked. Erik Friberg och Simon Thern har startat alla matcher hittills på Malmös mittfält och nu återstår att se om Pekalskis succé kan flytta på någon av dem. Men tränare Norling var hemlighetsfull.
- Ivo var jätteduktig, säger han till Skånskan.
- Nu är det en konkurrenssituation och han är med i den. Samtidigt kommer matcherna tätt.

Malmö FF spelar ikväll fjärde omgången på Stockholm Stadion mot Djurgården.

 

Publicerad 2012-04-16 kl 15:34
Annons
Annons
Annons