POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Jättebud på Bangura - AIK stoppar sin stjärna

Mohamed Bangura uppges vara aktuell för en rysk klubb. Budet sägs vara i storleksklassen 25 miljoner kronor - pengar AIK förnekar.

– Det verkar inte spela någon roll hur mycket någon bjuder, säger Mohamed Bangura besviket till Sportbladet.

Mohamed Bangura blev räddningen för AIK den förra säsongen. Individuellt blev afrikanen i särklass Solnaklubbens viktigaste spelare. Allt kretsade kring honom.
Från lilla Värnamo tog Sierra Leone-spelaren sensationellt enkelt steget från division I till allsvenskan och Champions League.

Enligt Sportbladet har nu flera klubbar ute i Europa lagt bud på Bangura - där i bland en rysk klubb med ett bud på 25 miljoner kronor.

– Det har kommit flera bud men framförallt det sista var stort. Det var det största budet för en allsvensk forward sedan Ola Toivonen gick från Malmö, säger Banguras agent Patrick Mörk till Sportbladet.

Men vartifrån det kommer - det vill inte agenten gå ut med.
– Det är ganska ointressant vem som har lagt det.

Huvudpersonen själv tar inte AIK:s nej tack med ro. På honom låter det som att han gärna hade tagit flyget till Ryssland.

– Jag tycker inte att det är rättvist. Jag kostade inte mycket alls för klubben när jag kom och nu får de många gånger mer, säger han.

– Det verkar inte spela någon roll hur mycket någon bjuder, jag känner att AIK kommer att säga nej.

 


 

Publicerad 2011-01-28 kl 09:56
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå