POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Jättetalangen flörtar med HIF: ”De känns mest intressanta”

Helsingborg är ute efter Mjällbys skyttekung Erton Fejzullahu. Nu bekräftar 21-åringen själv att han har kontakt med klubben - och att han ser den som det hetaste alternativet.

21-åringens braksuccé i Mjällby har knappast gått någon förbi. Allra minst de större klubbarna. Med tio mål på nio matcher leder han skytteligan i Superettan och det finns stort intresse från flera klubbar.
Allsvenska trean Helsingborg är den klubb som visat störst vilja att värva talangen.

- Jag har haft kontakt med Helsingborg. Det har känts väldigt positivt. De känns mest intressanta, eftersom de är den klubb som visat störst intresse.
Det är ju ett väldigt bra lag och de har verkligen visat sig intresserade.
Sen får man se om alla pusselbitar faller på plats, säger 21-åringen till FotbollDirekt.se.

Tidigare i år har Henrik Larsson och Helsingborgs assisterande tränare Per- Ola Ljung varit och sett Mjällby spela hemma på Strandvallen. Sportchefen Jesper Jansson bekräftar att Fejzullahu är intressant.

- Vi har anmält intresse och vi har en bra dialog med Mjällby. Mer än så vill jag inte kommentera, säger han.

Det spekuleras i att flera allsvenska klubbar vill värva anfallaren, liksom lag från alla möjliga länder. Fejzullahu själv bekräftar ytterligare intresse från Allsvenskan och två ytterligare nationer.

- Även Malmö och IFK Göteborg har visat intresse, liksom de danska klubbarna Randers och Nordsjaelland. Sedan är det någon fransk klubb också. Det känns klart kul, men samtidigt måste jag tänka på min egen utveckling. Jag vill spela någonstans där jag utvecklas och inte riskerar att få ont om speltid, säger Fejzullahu.

Fejzullahu har tidigare provat på spel utomlands. Han var i FC Köpenhamn men kom tillbaka till Sverige och Mjällby 2007. Sedan dess har han gått från klarhet till klarhet. Innan säsongen var han nära mästarna Kalmar FF och var också och provspelade med italienska Udinese. Men det blev Mjällby även i år.

Publicerad 2009-05-29 kl 18:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå