Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Jeglertz träffade styrelsen och Wass: "Lämnar besked närmaste dagarna"

I helgen träffade Andrée Jeglertz Djurgårdens ledning och sin tilltänkte parhäst Lennart Wass. Inom ett par dagar lämnar tränaren besked om framtiden.

- Hoppas att han gillade upplägget vi presenterade, säger sportchefen Stefan Alvén till fotbollskanalen.se.

Tidigare har Jeglertz uttryckt sig mycket skeptiskt inför tanken att dela på huvudtränarsysslan med en annan person. Så sköttes laget i början av säsongen 2009, men duon Lukic/Jeglertz drog inte jämnt. Resultaten blev därefter och Dif klibbade fast i bottenträsket.

- Jag har full förståelse för att Andrée behöver fundera, han har ju ett jobbigt år bakom sig. Både med all turbulens och det rent sportsliga, säger Stefan Alvén.

Klart är åtminstone att klubbens erbjudande står fast. Man vill behålla Jeglertz på premisserna att han samarbetar med ”Lelle” Wass.

- Det var väldigt trevligt att träffa Andrée. Vi hade ett mycket givande samtal. Tidigare har vi bara sprungit på varandra som hastigast, men nu sågs vi en längre stund öga mot öga. Jag ser inga som helt problem med att jobba ihop med honom, säger Wass till fotbollskanalen.se.

Exakt hur snacket gick vill varken han eller Alvén berätta, men båda säger sig vara nöjda och klargör att bollen ligger hos Jeglertz.

- Vi har dragit upp riktlinjerna inför 2010 och jag har gett Andrée en frist att tänka igenom om han vill vara med på den här resan. Det hoppas vi fortfarande, säger Alvén.

När kommer beskedet?

- Det kan gå väldigt snabbt.

Inom några dagar, menar du då eller?

- Ja, eller ännu snabbare än så, säger Stefan Alvén.

Fotbollskanalen.se har förgäves sökt Andrée Jeglertz.

Publicerad 2009-11-23 kl 17:56
Annons
Annons
Annons