Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Jens Gustafsson lämnar Halmstad - och han tar över

Foto: Scanpix

Jens Gustafsson

Jens Gustafsson och Halmstad har brutit kontrakt.
Janne Jönsson tar över klubben. 
– Janne markerade för oss att han ville hem och vi lyssnar alltid på hemvändar, skriver klubben på sin hemsida

Efter att Halmstad BK gjort en väldigt bra säsong, har nu Halmstad BK brutit med Jens Gustafsson. Ersättare blir Janne Jönsson som flyttar hem från Norge.

– Tittar vi på klubbens långsiktiga utveckling känns Janne Jönsson som ett bra namn för oss. Vi gjorde en samlad bedömning av dåtid, nutid och framtid och fastnade för att Janne Jönsson är det bästa valet. Men vi fattade inte beslutet utan bryderier. Jens har under sina tre och ett halvt år som tränare för Halmstad gjort ett bra jobb med de givna förutsättningarna han fått, säger klubbchef Fredrik Andersson till hemsidan.

Jens Gustafsson lämnar nu posten som han tog över 2011 och tog upp Halmstad till Allsvenskan. Nu har styrelsen i ett enigt beslut bestämt att klubben petar Gustafsson på positionen för att få in Jönsson

– Jag är mycket förvånad. Jag är stolt över min insats som tränare här och anser att jag gjort ett bra jobb med de resurser som stått till buds. Samtidigt får jag respektera styrelsens beslut att vilja gå vidare med en annan tränare. Sån är fotbollen, säger Jens Gustafsson i klubbens pressmeddelande.

Här kan ni lyssna på podcasten "Lundh" när Janne Jönsson var gäst. 

Publicerad 2014-11-19 kl 13:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons