Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Jingblad aktuell för HBK-comeback

Mats Jingblad är aktuell för en tränarcomeback i Halmstad. Han finns bland en handfull namn som klubben tittar närmare på som Janne Anderssons efterträdare.

– Jag är sugen på att ta hand om en ny klubb nu och jag har lite på
gång, berättar 51-åringen som tidigare både har spelat och tränat HBK när han får frågan från Hallandsposten om han kan tänka sig tränarsysslan i Halmstad.

Men tillägger snabbt:
- Som alla tråkiga tränare vill jag inte kommentera när det inte finns något konkret.

Det finns många spekulationer och önskemål, men vem ska ta över Janne Anderssons gamla jobb som tränare i Halmstad?

Ett alternativ är den gamle landslagsbacken och HBK-spelaren Michael Svensson.
- HBK är intressant, medger Svensson som satsar hårt på tränarkarriären efter att han gett upp sin spelarkarriär på grund av skadebekymmer.

Svensson brukar prata med HBK ganska ofta, men inte sedan Jannes avgång. Tidigare ska han ha sagt att division två eller tre skulle vara en lämplig nivå att debutera på.

En annan föredetting i HBK, Per "Pelle" Olsson, som nu är tränare och sportchef i Gefle IF, utesluter inte sin gamla klubb om han skulle få en förfrågan, fastän han har tre år kvar på kontraktet.
– Det får jag värdera då i så fall. Det är mitt kontrakt med Gefle som gäller, men man måste värdera varje situation för sig, säger Olsson till HP.

Olsson har inte haft någon kontakt med någon i klubben, men på grund av att han tidigare spelat där så har han kontakter han ibland pratar med.

Thomas Askebrand som tränade Falkenbergs FF har ett år kvar på kontraktet, men skulle vara intresserad ifall han fick ett erbjudande från HBK.

Även den i sydsverige kände tränaren Peter "Kuno" Johansson är kontraktslös och skulle säkert kunna tänka sig att ta över tränarrollen.
- Det hade varit roligt om HBK hörde av sig, säger han till HP.

Publicerad 2009-12-03 kl 11:50
Annons
Annons
Annons