Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Jobbar stenhårt på att behålla Keene: "Vill ha honom kvar"

Halmstad kontrakt med James Keene håller på att gå ut. Nu jobbar klubben stenhårt på att behålla sin anfallsstjärna.
– Vi vill jättegärna ha honom kvar, säger Fredrik Andersson, klubbdirektör i Halmstad till fotbollskanalen.

I nästa match mot Sundsvall är James Keene avstängd vilket gör att matchen mot Örebro på lördag kan bli anfallarens sista i Halmstad. Korttidskontraktet löper ut efter matchen och nu vill anfallaren ha ett längre kontrakt.

– Ja, det är lite trygghet och sen personligen har jag flyttat mycket. Det var Djurgården, tillbaka till England, sen Elfsborg. Jag vill ha lite trygghet och fokusera på fotbollen. Veta var jag kommer vara i dag och nästa år. Fotbollsmässigt blir det lättare för alla att stanna på ett ställe ett tag, säger han till Kvällsposten.

Halmstad och klubbchefen Fredrik Andersson skulle ha träffat James Keene under dagen men har bestämt möte senare i veckan istället där ett nytt kontrakt med klubbens ska diskuteras fram.
– Vi är villiga att lyssna på alla olika förslag, vi vill jättegärna ha James kvar oavsett om det är ett halvår eller två år. Vi är villiga att lyssna på vad han vill, säger Andersson till fotbollskanalen.

Satt någon deadline?
– Det har vi inte gjort, men ju snabbare vi är klara desto bättre för alla parter.

Samtidigt pågår en översyn av truppen där det kan komma att hända saker i sommar i Halmstad, trots att klubben är nöjda med sin trupp.
– Vi vill se över truppen, vi är ganska nöjda med vår trupp men det är klubbar som drar i våra spelare och då måste vi vara på tå i fall det händer något, säger Andersson.

Någon på väg bort redan nu?
– Det vet man aldrig, det kan gå snabbt i den här branschen men vi för inga förhandlingar just nu.

Publicerad 2015-06-02 kl 17:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons