Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Johan Dahlin klar för Malmö FF

U21-målvakten Johan Dahlin är klar för Malmö FF. 22-åringen har skrivit på för 3,5 år med klubben och kommer närmast från spel i norska Lyn.

- Det ska bli fantastiskt kul, säger Johan Dahlin i ett pressmeddelande.

MFF:s målvakt Jonas Sandqvist meddelade senast idag att han inte tänkte förlänga sitt kontrakt med klubben. Malmö tog då till kraft snabbare än ögat och har nu knutit till sig U21-målvakten Johan Dahlin, som blir spelklar omgående.
- Det här är ingen tillfällighet. Vi hade inte råd att matcha Jonas Sandqvists krav. Vi hade en lista på alternativ och Johan var självklart överst. När vi förstod att Jonas inte ville förlänga kontaktade vi Johan Dahlin. Det här en process som hållit på länge, säger MFF:s VD Pelle Svensson till FotbollDirekt.se

Johan Dahlin återvänder nu, efter fyra säsonger i Norge, till allsvenskan för spel i himmelsblått. MFF-basen Alf Svensson meddelar att han är mycket nöjd med nyförvärvet.
- Vi visste att Johan Dahlin var en utmärkt målvakt med goda meriter. Han har även ambitionen att utvecklas som målvakt vilket passar in MFF:s framtid, säger Pelle Svensson.

Publicerad 2009-07-08 kl 16:33
Annons
Annons
Annons