Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Johan Dahlin stannar i Trelleborg

Allsvenskan

Johan Dahlin har fått sin vilja fram. Han får stanna i Trelleborg. I alla fall till den förste augusti då det nya låneavtalet löper ut.

- Fredrik Persson är på väg tillbaka, men har en liten bit kvar. Målvaktsposten är så pass viktig för oss att vi vill säkra upp tills Fredrik Persson är helt frisk, säger TFF:s klubbdirektör Lasse Larsson till FotbollDirekt.se.

Det var inför säsongen som Trelleborg lånade Johan Dahlin från Lyns bänk där han fått stå tillbaka för förstealternativet Eddie Gustafsson. I allsvenskan har U21-landslagsmannen dock fått speltid och själv ville han helst stanna i TFF.

- Han vill verkligen det här och ville jättegärna stanna hos oss. Här får han spela allsvensk fotboll och i Norge hade det blivit reservlaget.

ANNONS

- Vi vill inte att Fredrik Persson ska behöva känna sig stressad att komma tillbaka. Bakom har vi Viktor Noring, men han är bara 17 år och han kan gå in och spela någon enstaka match, men vi vill inte lägga för stort ansvar på honom. På det här sättet köper vi oss två månader, konstaterar Larsson.

Daniel Bogefors FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-06-09 kl 15:19
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto