POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Johannesson om ödesmatchen: "Ger möjligheter att möta Öis"

Efter förlusten senast måste Djurgården besegra Örgryte på lördag. Annars är den sportsliga katastrofen snudd på ett faktum.

- Det är både positivt och negativt att möta en av konkurrenterna i det här läget, säger Markus Johannesson till Djurgårdens officiella hemsida.

- Men visst är det en möjlighet att få möta dem, då har vi chansen att knappa in de där tre poängen vi har upp till dem, annars är man beroende av andra lag. Jag hoppas och tror att vi kan hantera det på rätt sätt och då är det absolut möjligheternas match.

Markus Johannesson själv är tillbaka efter en avstängning. Lättad över att vara tillbaka men samtidigt var det som att han behövde få ett brejk för sin sargade kropp.

- Det är skönt att vara tillbaks, nu är jag spelsugen. Fast det var välbehövligt med ett uppehåll, jag fick vila kroppen. Jag har haft ont ett tag och när jag kollade upp det visade det sig att jag hade en bristning i ena skinkan. Det är en muskel som sköter rotationen och det går att spela med skadan, men det gör jäkligt ont. Det har gjort ont i ett par månader.

Örgryte-matchen borde vara som det mest mörka ’Dramaten-drama’ för Djurgården. Men Johannesson utstrålar något helt annat.Han tycker att flera saker talar för Dif.
- Att vi har hemmaplan. Dessutom tycker jag att vi kunde ha tagit tre poäng mot både Häcken och Trelleborg, jag tycker att vi jobbar tillräckligt hårt för det.

Publicerad 2009-10-23 kl 11:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå