Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Johannesson: Senaste månaden har vi levererat

Djurgården har tagit sig ur sina svårigheter och äntligen börjat vinna igen. Nu är det ett hoppfullt lag som på torsdag tar sig an Rosenborg på vägen ut i Europa.

- Det är klart att det var viktigt att bryta trenden och få slut på allt snack. Den senaste månaden har vi levererat i varje match men inte fått resultaten med oss. Men en match gör ingen förändring, säger Markus Johannsesson till Fotbolldirekt.se.

Det har blåst snålt kring Djurgården den senaste tiden. De uteblivna vinsterna och avsaknaden av självförtroende gjorde att laget i allmänhet och tränar Siggi Jónsson i synnerhet fick ta mycket kritik. Nu är trenden bruten. Bortasegern mot Malmö var den första i allsvenskan sen april.

Även spelarna har blivit klandrade för de uteblivna resultaten. Men lagkaptenen Markus Johannesson tycker inte att han eller hans lag har behandlats orättvist av kritiker.
- Vi har högre sportsliga ambitioner än vad vi har presterat så det har absolut inte varit för mycket prat. Det har varit befogat.

Den mångsidige anfallaren Daniel Sjölund är nu åter i toppform efter en lång skada. Och hans återkomst gör att det ser ljust ut inför Europa-mötet med Rosenborg.
- Han har en kvalitet som naturligtvis betyder väldigt mycket, det är en spelartyp som vi har

Publicerad 2008-08-13 kl 00:32
Annons
Annons
Annons