POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
4v

Jordan Larsson om "Henkes" HIF-återkomst: "Klart det var förvånande"

Foto: Bildbyrån.

Henrik Larsson återvände som tränare i Helsingborg.
Aningen överraskande, tycker sonen Jordan Larsson.
- Klart det var lite förvånande, säger Pekingspelaren till Aftonbladet.

Helsingborg degraderades från allsvenskan efter att HIF förlorat kvalet mot Halmstad. Skandalartade scener utspelade sig efter slutsignal då flera supportrar tog sig in på planen - och attackerade Jordan Larsson, son till tränaren Henrik Larsson, som då spelade i HIF.

Tre dagar efter nedflyttningen meddelades att Henrik Larsson lämnat sin post.

Henrik Larsson hade därefter inte tagit något tränarjobb på elitnivå, förrän för en dryg månad sedan. Efter att HIF sparkat sin tränare Per-Ola Ljung blev ”Henke” huvudtränare igen för Skånelaget. Det var ett besked som kom något överraskande för sonen Jordan Larsson.

- Klart det var lite förvånande med tanke på hur det slutade. Men jag förstår också att han ville ha revansch där, säger Jordan Larsson till Aftonbladet.

Larsson fick beskedet om hans pappas återkomst i HIF kort innan det blev offentliggjort och i slutet av augusti ställs han mot sin pappa på Östgötaporten.

- Han ringde och sade det någon dag innan. Men det är inte mycket att tänka på, roligt för honom att han har något att göra liksom. Han har varit lite rastlös.

Publicerad 2019-07-19 kl 23:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå