Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Jubel i Gefle - allsvenskt kontrakt nära

Gefle var totalt överlägset mot Hammarby och vann med 3-0. Nu har laget tre poäng ner Ljungskile på den negativa kvalplatsen. Ett avstånd som kan bli viktigt när Gefle har kvar att möta guldjagande Elfsborg och Kalmar FF.

- Jag har inte tänkt så mycket på vilka vi har kvar utan har bara fokuserat på Hammarby. Det känns inte som att det spelar någon större roll vilka vi möter. Vi har alla chanser att åka ner till Kalmar och ta poäng, säger sommarförvärvet Daniel Theorin till FotbollDirekt.se.

Daniel Theorin är nu på allvar tillbaka efter skadan och gjorde sin andra match från start bredvid Anders Wikström i det centrala försvaret. Och återigen tog Gefle tre poäng via 3-0 mot Hammarby.

- Jävligt skönt och väldigt stabilt. Hammarby är individuellt skickliga, men jag tycker aldrig att de är farliga idag. Det har lossnat framåt och vi är bra bakåt. Skillnaden mot förut är att vi sätter chanserna.

Hammarby var helt utan chans på Strömvallen. Gefle missade straff, fick ett mål bortdömt, men lyckades ändå vinna med 3-0. Fyndet Amadou Jawo satte punkt för målskyttet med ett härligt skott med tio minuter kvar att spela. Nu är Gefle tre poäng före Ljungskile på den negativa kvalplatsen.

Gefle IF - Hammarby 3-0 (1-0) Mål: 1-0 (40) Daniel Bernhardsson, 2-0 (72) Johannes Ericsson, 3-0 (81) Amadou Jawo
Varningar: GEF: - HAM: Söderström
Domare: Jonas Eriksson
Publik: 5 060

Daniel Bogefors
FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-10-26 kl 18:30
Annons
Annons
Annons