JULKALENDERN 17 DECEMBER: Syrianskas tränare skiter på svensk fotboll

Det spårade ur fullständigt mellan Syrianska och Helsingborg.
Efter matchen var hemmalagets tränare Özcan Melkemichel rasande.
- Jag skiter på svensk fotboll, sade han.

Med åtta minuter kvar att spela stod det 1-1. Plötsligt satte sig Syrianskas anfallare Razak Omotoyossi ned på gräset och tecknade att han var skadad. Men Helsingborg vägrade att spela ut bollen. Då fick hemmalagets Ahmet Özdemirok hjärnsläpp och sprang fram och sparkade ner Ardian Gashi. Rött kort. Då reste sig Omotoyossi upp, rusade fram till domaren och protesterade vilt. Det skulle han aldrig ha gjort. Rött kort.

I matchens sista minut gjorde Peter Larsson 2-1 och ordnade tre viktiga poäng till Helsingborg. Och man kan väl säga att han spädde på Syrianskas frustration. Efter matchen var tränaren Özcan Melkemichel så arg att han tappade fattningen i en intervju med Canal Plus.

Din syn på matchen?

- Min syn på matchen? Jag är så jävla besviken på en sak: det är varken domaren eller någon annan, men deras tränare. Det är det pissigaste jag någonsin har sett en tränare göra. Vår spelare ligger i fyra minuter där och är skadad och han vill inte ta ut bollen. Jag tycker att det är dåligt av domaren, jag tycker att det är dåligt av honom. På det så får vi till och med två röda kort. Innan så tog dom upp en banderoll: Tillsammans ska vi göra fotbollen roligare. Är det här att kalla vara roligt och göra det tillsammans, då skiter jag på svensk fotboll!

Se klippet här intill!

Publicerad 2011-12-17 kl 09:22

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.