POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2d

Junior snart tillbaka: "Förhoppningsvis mot Falkenberg"

Foto: Bildbyrån.

Junior närmar sig comeback för Bajen.
Mot Falkenberg kan mittfältaren vara tillbaka.
- Nu känns allt roligt igen, säger han till ”Supportrarnas Matchprogram”.

Det var i slutet av oktober i fjol som Hammarbys mittfältare Junior skadade korsbandet illa. Sedan dess har 27-åringen kämpat för att komma tillbaka – och nu börjar han också se ljuset i tunneln. I en intervju med Supportrarnas Matchprogram, ett inofficiellt program som görs till Bajens matcher, säger Junior att det snart kan vara dags för spel igen.

- Nu känns allt roligt igen. Jag hoppas vara tillbaka på planen ganska snart, förhoppningsvis mot Falkenberg och ska försöka bidra så mycket jag kan. Det skulle förvåna mig om det blir senare än under augusti, säger Junior.

Junior berättar i intervjun att en resa till Nederländerna spelade stor roll i processen att bli bra i knäet.

- Jag har fått väldigt bra hjälp av många. Jag kan inte räkna upp alla, men jag kallar dem änglarna på jorden. En annan väldigt bra grej var att jag fick åka till en holländsk fysioterapeut som Jesper Jansson kände till. Han har hjälpt ett par Helsingborgspelare tidigare. Förutom att han är fysioterapeut är han expert på människor. Han ser till helheten. Det gav mig mycket energi, det var bra mentalt och även bra rent rehabmässigt. Och så var skönt att komma bort lite. Man jag har fått väldigt bra hjälp här i Hammarby också, säger han.

Hammarby möter Falkenberg på bortaplan måndagen den 26 augusti.

Publicerad 2019-08-16 kl 14:08
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå