TV: Delad poäng efter mållöst möte mellan Örebro och Sirius

Sirius hade den enda chansen i första halvleken, medan Örebro skapade de bästa chanserna i andra halvlek.
Men inget av lagen lyckades få in bollen och istället slutade mötet mållöst.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Örebro tog emot Sirius i den enda allsvenska matchen på tisdagskvällen. Och det var gästerna som började bäst.

Sirius hade den enda chansen i första halvleken när Philip Haglund blev frispelad precis framför Örebros mål. Men Oscar Jansson gjorde en snabb reflexräddning och såg till att första halvleken slutade mållöst.

Sirius var också starkast i inledningen av andra halvlek, där bland annat Jonas Lindberg hade en boll ovanpå ribban efter en hörna.

Men Örebro växte in och tog över mer av matchen. Först fick Filip Rogic bollen från vänster av Michael Omoh och avlossade ett skott utifrån straffområdet. Men halvvolleyn träffade ribban och gick ut till inspark.

Sedan var Rogic först på en tappad boll av Siriusmålvkaten Lukas Jonsson. Efter en lyftning in i straffområdet tappade Jonsson bollen när Kennedy Igboananike var framme och störde målvakten, men Rogics skott rensades på mållinjen av Johan Eiswohld.

Ett par minuter senare skottfintade Nahir Besara två gången och kom till avslutsläge, men skottet gick en bit över.

Trots att bägge lagen försökte göra ett avgörande mål kom inget av lagen till någon mer bra målchans och mötet slutade 0-0.

- I andra tycker jag att vi kommer upp i en bättre nivå och gör det bättre, säger Nahir Besara i C More efter matchen.

Örebro ligger kvar på nionde plats i den allsvenska tabellen, medan Sirius går om Brommapojkarna på bättre målskillnad och för tillfället ligger på säker mark.

- Vi borde haft tre poäng med tanke på vår start. Vi är klart bättre i första halvlek, sa Sirius-inhopparen Robert Åhman Persson i C More efter matchen.

Lagens startelvor:

Örebro: Jansson - Lorentzson, Almebäck, Tranberg- Björnquist, Mårtensson, Rogic, Ring - Omoh, Igboananike, Besara

Sirius: Jonsson - Larson, Eiswohld, Pehrsson, Björkström - Gustafsson, Saeid - Lundholm, Lindberg, Sirelius - Haglund