TV: Holmbergs måltorka över – dubbel målskytt mot J-Södra

Inte ett enda allsvenskt mål för Kalle Holmberg inför mötet med J-Södra. Men under torsdagskvällen lossnade det för anfallaren som stod för två av målen i 3-0-segern.
- Självklart är det skönt, säger Holmberg till C More.

Den annars så målglade Kalle Holmberg hade inte lyckats göra ett enda mål i årets allsvenska säsong. Men i mötet med J-Södra såg anfallaren till att bli dubbel målskytt i en match där hemmalaget hade kommandot redan från start.

Holmbergs första mål kom strax innan halvtid. Spelaren stod rätt placerad i straffområdet och kunde dundra in 1-0 till Peking.

- Det var skönt att äntligen få göra mål, självklart, sa Holmberg i halvtid.

En stund in i den andra halvleken kom mål nummer två. Återigen höll Holmberg sig framme i J-Södras straffområde och kunde på ett näst intill identiskt sätt skjuta in även 2-0.

Det stannade inte där. Med runt kvarten kvar fick även Filip Dagerstål komma med i målprotokollet efter fint förarbete från Niclas Eliasson.

3-0 blev också slutresultatet den här kvällen. Skön vinst för Norrköping som har blandat och gett inledningsvis - för J-Södra var det första förlusten på tre matcher.