POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Juventus, Arsenal och Chelsea vill se Gais: "Aldrig upplevt något liknande"

Arsenal, Chelsea, Juventus och tiotalet andra klubbar vallfärdar till Sverige – för att se Gais möta Djurgården.
– Ett oerhört intresse, säger Christer Wallin till fobollskanalen.se.

Gais har öppnat allsvenskan finfint och slog Halmstad med 2-0 på lördagen. Hemvändande brassen Wanderson gjorde båda målen och har inlett seriespelet med det makalösa snittet av tre poäng per match.

Och även runtom Europa tycks storlagen märka av succén. Enligt Gais hemsida har hela 14 av de allra förnämsta klubbarna ackrediterat sina scouter till tisdagens möte med Djurgården på Gamla Ullevi.

- Det brukar alltid vara en del som kommer och tittar, men något i den här stilen har vi nog aldrig upplevt, säger ordföranden Christer Wallin till fotbollskanalen.se.

Bland de tillresande finns lag som Arsenal, Juventus, Chelsea, PSV Eindhoven och den tyska serieledaren Borussia Dortmund.

- Vad det beror på vet jag inte. Men de vill väl titta på fotboll och se våra spelare. Och det är ju förstås positivt, förmodar jag, säger Christer Wallin.

Vilka spelare tror du har rönt det här stora intresset?
- Det vet jag inte. Vi får ju bara reda på att de vill komma hit och behöver platser, sedan är det ju agenter och andra inblandade.

Wanderson kanske?
- När det gäller honom vill jag inte spekulera alls. Det har varit så hektiskt med Wanderson i flera år. Nu spelar han för oss, han känner sig trygg och det är då han spelar som bäst. Vad som händer i framtiden får vi se senare, säger Wallin.

Enligt honom finns inga direkta förfrågningar om framtida värvningar på några av Gais spelare i nuläget.

Här är listan med klubbar som vill se Gais – Dif:
Calcio Catania, AC Siena, Juventus, Verona, FC Twente, FC Basel, Arsenal, PSV, Borussia Dortmund, FC Groningen, AZ Alkmaar, Heerenveen, Ajax och Chelsea.

Publicerad 2011-04-17 kl 14:58
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå