POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Kalmar FF dementerar - ''Finns ingen drömbrasse''

Kalmar FF har ingen drömbrasse. Mästarklubben dementerar i dag uppgifterna.

- Det finns ingen drömbrasse för oss. Det där är hel fel, jag lovar, säger Kalmar FF:s utvecklingsansvarige Kjell Nyberg.

Snart väntar två scoutingveckor för Kalmarduon Nanne Bergstrand och Kjell Nyberg. Men några namn finns inte i nuläget som en artikel i lokalpressen gör gällande i dag. Därmed är den brasilianare Kalmar hade på gång förra säsongen och som beskrevs som något stort - inte aktuell längre.

- Vi åker ner och tittar på helt nya namn - det kan jag lova, fortsätter Nyberg. Vi kommer att få en lista med namn som motsvarar våra krav från våra kontakter där nere.

- Men hur den listan ser ut det får vi veta först om en vecka. Det är dessa namn som styr vilka vi kommer att titta på.

Det finns alltså inte några namn från förra säsongen som är aktuella. Nu är målsättningen att hitta fler än en spelare. Två-tre spelare är inte alls omöjligt under en 14-dagarsperiod där nere.

- Nej, det är det inte. Det har vi lyckats med tidigare. Det gäller bara att se så många matcher du kan. Nyckeln är att ha sett minst en match live med de spelare som blir aktuella och sedan samla intrycken med hjälp av Cv:s och Dvd:er.

Publicerad 2009-10-13 kl 15:38
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå