POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Kalmar FF med ena benet i allsvenskan 2020 – men: "Inte tagit ut något i förskott"

Foto: Bildbyrån.

Tvåmålsledning och ett gyllene läge att stanna kvar i allsvenskan.
Men Kalmar FF-spelarna har inte räknat med allsvenskt spel nästa säsong, inte ännu.
- Utgångsläget är bra, men vi har inte tagit ut något i förskott, säger Emin Nouri till Fotbollskanalen.

Geir Andre Herrem och Nils Fröling blev matchhjältar för Kalmar FF i det första kvalmötet med Brage. Smålänningarna har nu ett fint utgångsläge inför söndagens retur, men är ödmjuka inför uppgiften som väntar.

- Det var en otroligt viktig match. Vi gjorde en bra första halvlek och nu är det fullt fokus inför det andra mötet, det kommer bli minst lika viktigt och det gäller framförallt att vi fortsätter att behålla samma fokus och lägger ner samma hårda jobb, säger Emin Nouri till Fotbollskanalen.

Nouri fortsätter:

- Vi var väl förberedda och visste vad som väntade. Vi har inte haft så mycket tid sedan Jens tog över, men det var väldigt bra scouting och vi hade bra koll på det mesta. Vi gjorde jobbet och var inte nonchalanta, det är det jobbet som behövs, nu fick vi med oss det resultatet inför söndag.

Hur tänker ni kring söndagens match?
- Har vi samma fokus och samma disciplin och fortsätter jobba lika hårt så kommer vi upp i vår nivå, då kommer det nog bli bra. Vi har hemmaplan, det är en jävla fördel, men samtidigt är det bara halvtid. Alla är väldigt fokuserade och man känner det också.

I och med att ni har 2-0 med er, kommer ni backa hem och försvara ledningen, eller hur tror du matchbilden kommer se ut?
- Vi får se vad det blir, de måste gå för seger. Vi ska försöka spela vårt spel och göra de saker vi gör bra, samtidigt som vi ska lägga ner ett jävla hårt jobb. Då kommer det bli bra. Vi får se, men de säger sig självt att de måste fram och försöka skapa något. Vi är bra på hemmaplan och det känns tryggt att få avsluta hemma inför våra fans. Vi är otroligt fokuserade i alla fall. Vi har inte tagit ut något i förväg, och vi vet vad precis vad som krävs.

Spelar Kalmar i allsvenskan nästa år?
- Om vi gör rätt saker och fortsätter med det så ska vi lösa det. Det är målet, det är inget snack om saken. Vi har ett bra utgångsläge men vi har inte tagit ut något i förskott. Vi vet precis vad som gäller.  

Publicerad 2019-11-10 kl 09:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå