Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kalmar FF nobbar konkreta bud på skyttekungen – vill istället förlänga

Foto: TT

Marcus Antonsson, trea i den allsvenska skytteligan förra året, bekräftar att det har funnits bud på honom som Kalmar FF har ansett vara för låga. Istället kan han förlänga kontraktet, enligt uppgifter till Fotbollskanalen.

Anfallaren Marcus Antonsson har bara varit i Kalmar FF i ett år, men efter tolv gjorda mål har det funnits flera rykten om en utlandsflytt. Idag är sista transferdagen för flera av de större ligorna, men till Fotbollskanalen säger Antonsson att han verkar bli kvar.

- Det har funnits intresse, ända sedan i somras. Klubbar som har gillat det som de har sett, och som jag har hört har de lagt konkreta bud, men det har inte varit aktuellt. Jag tror de har lagt mindre summor än vad Kalmar har velat ha.

Fotbolldirekt.se skrev tidigare i veckan att Antonsson själv sa nej till bud från en MLS-klubb, samt att Kalmar FF:s prislapp på Antonsson är i tiomiljonersklassen.

Enligt uppgifter till Fotbollskanalen är det istället aktuellt med en förlängning. Antonsson har två år kvar på kontraktet, men det kan förlängas med minst ett år. Spelaren själv ville inte kommentera uppgifterna.

- Vi får se vad som händer. Det är inget jag kan kommentera, men jag är inställd på att stanna i Kalmar FF.

Kalmar FF hade en svag säsong och slutade på en trettondeplats. I år räknar de med en märkbar förbättring.

- Jag har haft en jättebra känsla den här uppstarten. Jag är övertygad och vet om att vi har så mycket mer att få ut. I gårdagens match fanns samma tendenser som förra året, vi kommer fram till straffområdet men sedan tar det stopp. Vi måste bara komma ur det, men jag tror det sitter mentalt.

- Vi måste bli tydligare, men vi har några månader kvar. Jag tycker det ser mycket bättre ut jämfört med samma tidpunkt förra året.

Publicerad 2016-02-01 kl 16:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons