POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Kalmar FF: "Vi riskerar inte att bli sönderköpta"

Kalmar-trion Patrik Ingelsten, Viktor Elm och Cesar Santín är alla proffsaktuella. Vill det sig illa försvinner de under sommaren. Kalmar FF:s ordförande Johnny Petersson avfärdar dock idag ryktena.
- Ingen har hört av sig, säger han till FotbollDirekt.

Efter en stark vårsäsong har ligger Kalmar FF på första plats i Allsvenskan.
Men framgången har också baksidor.
Viktor Elms kontrakt är utgående, vilket ger honom möjligheten att gå som Bosman-fall, men också Patrik Ingelsten och Cesar Santín ryktas vara på väg bort.
Bland annat sägs holländska Heerenven vara intresserade av Elm och såväl Elfsborg som Malmö FF och holländska storklubbar har tidigare visat intresse för Cesar Santín. Tidigare denna månad sades Santín vara i slutförhandlingar med en holländsk klubb. Cesar själv drömmer om en karriär i Spanien.

Ordföranden Johnny Petersson är dock inte orolig:
Kan laget klara av att förlora så viktiga spelare?
- Vi har bra kontakt med de här spelarna. Det är mycket tack vare dem det har gått så bra. Men det finns inga konkreta intressenter, säger han och fortsätter:
- Och vi har scoutade alternativ att ersätta dem med om de skulle försvinna.

Viktor Elm anser också han att ryktena överdrivits och att hans uttalanden övertolkats. Till Östran säger han idag att det inte pågår några förhandlingar med andra klubbar.
- Man får inte börja förhandla förrän sex månader innan kontraktet löper ut och mitt löper ut i december. Så ännu så länge är det bara snack. Jag vet ingenting just nu.
- Det är klart man vill komma vidare och utvecklas. Men det finns inget kontraktsförslag just nu vad jag vet. Så jag har ingenting att säga.

Publicerad 2008-05-17 kl 18:34
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå