Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kalmar nobbar 45 miljoner för Elm

Everton och Aston Villa finns bland klubbarna som har pekats ut som ny klubbadress för Kalmars mittfältare Rasmus Elm. Men klubbarna får vara beredda att betala rejält med pengar för honom.

- Vi har tackat nej till tre bud än så länge, sen får vi se var gränsen går, säger klubbdirektören Svante Samuelsson till Expressen.

Enligt uppgifter till tidningen vill Kalmar ha minst 45 mijoner för mittfältsstjärnan och har också råd att kunna välja bort bud, då Elm har 1,5 år kvar på sitt kontrakt.
Svante Samuelsson bedömer chansen som 50 procentig att Elm försvinner.
- Som det känns är det 50/50 just nu. Vi för dialoger med att par klubbar och har fått erbjuande från tre av dem. Men ännu så länge har vi tackat nej och sen får vi se hur processen fortlöper. Sedan måste det vara naturligtvis vara rätt för Rasmus, säger Samuelsson.

Samuelsson antyder att han är beredd att ta rejält betalt för Elm och därmed matcha de summor som Malmö brukar sälja sina spelare för. Kalmar sålde också Ari Ferreira till Alkmaar för 40 miljoner och lär inte vilja ha mindre för Elm.
- Det är marknaden som sätter priset och det gäller för Rasmus att det ska vara bra för honom. Men som säljer vill man givetvis få ut så mycket som möjligt.

Publicerad 2009-07-31 kl 13:07
Annons
Annons
Annons