Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Kalmar ratar duo: ''Ville gärna vara kvar''

Två spelare har gjort sitt i Kalmar inför nästa säsong. Två svåra besked för Kalmars ledning att ge då båda ville stanna.

Douglas och Peter Lennartsson har gjort sitt i Kalmar.
Två tunga besked att lämna för Kalmars ledning.

– Han (Douglas) hade nog gärna varit kvar, men sådan är fotbollen, säger Kalmars sportchef Svante Samuelsson till Barometern.

Den nya säsongen på den nya arenan ser ut att innebära en nysatsning i Kalmar. Det har ryktats om en utrensning och nu står det klart att två spelare till att börja med petas.

– Jag har haft möten med dem och meddelat att de inte får förnyat förtroende. Det är aldrig lätta besked att ge, säger Svante Samuelsson.

– Douglas hade nog gärna varit kvar, men sådan är fotbollen. I Petters fall var det kanske ett ganska väntat besked.

Men Kalmar för diskussioner med flera spelare.
Det finns några med utgående kontrakt och det kan sluta med att flera rensas bort. Hur det blir för en sådan som Tobias Carlsson är högst osäkert.

– Vi för en diskussion, men det känns som att det är ganska många saker som ska falla på plats. Vi har inte kommit så långt än.

Joachim Lantz är en annan som också hänger i luften.

– Jag träffade Svante för två veckor sedan och vi ska väl sätta oss någon gång igen och diskutera. Jag har varit väldigt förskonad från skador och känner att kroppen fortfarande håller, sen om det blir spel här eller någon annanstans vet jag inte nu.


FotbollDirekt.se

 

Publicerad 2010-11-12 kl 09:56
Annons
Annons
Annons